reporty z Neonu
1.
Tak takovyhle pruser jsem jeste nezazil. Mega prachy jsem utratily a nic z toho.Prijel kamarad do Prahy, nachmelil se jeste predtim nezli jsme se potkali, pak jsem ho nemohl vytahnout z hospody, aby nakonec pred Neonem premyslel, zda se ma vzit se svoji bejvalkou. Idealni intro na vstup do klubu.
Prichazime cca. 21h, vyborne zensko muzske ratio, zensky nam hned pri prichodu smatraji ocima v nasich penezkach, kamarad bere prvni devu co se na nej nalepi, takze se musim chovat jako zodpovedny rodic a poradne mu na hajzlech domluvit, ze ta vubec neni jeho typ a ze si ma vybrat lepsi. Jak jsem nedavno psal o Neonu ve vlaknu kluby, clovek si nejak nebyl jisty jak to udelat s vyberem, preci jenom prochazet se klubem pred 20 kockama a koukat jak mlsny kocour neni nase parketa. Takze me napadlo podivat se na internetove stranky Neonu, napsat papirek s nejhezcimi svlecnami a doptat se na miste. Napad to byl dobry, realizace na hovno, polovicka kocek nebyla, jednu jsem radeji hned poslal pryc, nakonec zbyla jedna, ktera se strasne libila kolegovi - Vladka. Az pak jsem zjistil, ze to byla uplne jina Vladka.
Mezitim se mu snazim naznacit, ze to bude asi pruser, slecna je fakt blba jak poleno, kolega mezitim skoro usina, ale stejne si ji bere na pokoj. Prej hruza, slecna pekna, ale typicka netykavka a poleno, nic nechtela delat, proste jako v samoobsluze - obsluz se sam. Pokud si dobre pamatuju, tak mi snad rikal, ze snad z toho na pokoji i usnul. Tomu rikam kauf, 2.4h za
hodinku a jeste se pri tom vyspat
Jak jsem psal, zbytek pre-selektovanych svlecen bud nebyl anebo nestal za to. Takze volim variantu "mlsny kocour prochazejici se po klubu" a zjistuji, ze to neni zas tak spatne, ale porad nikde nikdo. Zklamanim si jdu koupit dalsi pivo na bar, kdyz tam najednou potkavam svoji krasavici. Staci deset sekund rozhovoru, abych vedel ze TO JE ONA, zena meho srdce.
Tmavovlasa sympatacka z HK, cca. 30 let, inteligentni a komunikativni (ne jako zbytek tech 18-20 letych drev). Slovo dalo slovo, jdeme na pokoj, jeste ve sprse mi porad stoji, jdeme na vec a najednou KO. Tak takovyhle provar jsem jeste nikdy nezazil. Asi to bylo tim chlastem, ktereho jsme predtim zkonzumovali snad nekolik hekolitru. Kazdopadne jestli ji tam jeste nekdy potkat tak jdu znovu do ni.
Zaver: odchazime jak dva zpraskany psi, prekvapeni kolik jsme tam nechali za chlast a za zensky a nic z toho.
2. navsteva
Mam v centru male casove okno, co delat? Oblibene stalice nejsou dostupne, delat casove narocny research v recenzich zde i jinde a pak jet nekam do prdele se mi take moc nechce, takze me napada jit zkouknout osazenstvo Neonu. No, 18.00 doopravdy neni dobry cas na navstevu tohoto podniku, 3 svlecny dostupne, hodinku si tam tak popijim pivo, komunikuju s nima, az jsem oznacen za kecalistu, nejhezci slecna je zaroven trochu arogantni, coz me celkem pritahuje. Jednu chvili uz jsem rozhodnut presnout se o podnik dal, ale nakonec si beru prave tu nejhezci kocku, Jennifer, blondynka s mikadem, vek okolo 28, chova se sice jako Margaret Tacherova, takova zelezna lady, ale citim neodolatelnou potrebu ji osoulozit, zvlaste kdyz spolu hrajeme slovni souboj o to, kdo bude dominatni a udavat cele tempo hry.
Spolecna sprcha, nejaka ta predehra, samozrejme prsty dovnitr ne, sex prumer, ale co by clovek chtel, kdyz svlecna mela za hodinu padla. Vykon kazdopadne mohla predvest lepsi.
Vychazim ven ve 20h a do Neonu prichazi nova sichta na nocni, cca. 20 kusu, potkavam to prkno z predchozi navstevy a jelikoz me zajimaly jeji myslenkove pochody, tak zahravam "otcovskou roli" a snazim se ji domluvit, ze takhle se zakazniky nejedna, ze vecne mlada nebude, bla, bla, bla...celkem prdel.
jinak nejradeji bych v rychlosti jeste na nejakou skocil, ale cas me honi...